Kumppanuudet toiminnan tukena

Hyvät kumppanuudet avaavat uusia mahdollisuuksia

Vivago toimii yhteistyössä useiden luottavien kumppaneiden kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä parempia ja laajempia palveluita sekä parempaa turvaa.

 

Hoivapalveluyritys Wallaton Oy on Vivagon kumppani Forssan, Tammelan, Jokioisten, Humppilan ja Ypäjän alueille. Wallattoman toiminta laajenee myös Uudellemaalle. Vivago DOMI -ratkaisun avulla Wallaton voi seurata asiakkaan vuorokausirytmiä ja hyvinvointia reaaliaikaisesti, joka määrittää asiakkaan saamaa hoitoa ja palvelutarvetta joustavasti. 

Lisätietoja Wallattoman tarjoamista monipuolisista palveluista.

 

 

Virtuaalihoiva ja hyvinvointitieto 

Vivago ja VideoVisit Oy tarjoavat ainutlaatuisen kokonaisratkaisun asukkaan hyvinvoinnin varmistamiseksi. Virtuaalinen hoiva ja hyvinvointitieto tukevat kotihoitoa ja nopeampaa kotiuttamista ja kuntoutuksen jatko tuotetaan asiakkaalle suoraan kotiin. Ratkaisun myötä olemassa olevilla hoitoresursseilla pystytään palvelemaan turvallisesti isompaa asiakasmäärää. Ammattilaisilla on myös tarkempi reaaliaikainen tieto asiakkaiden hyvinvoinnista. Turvallisuuden tunne kotona vahvistuu kun asiakas tietää turvan olevan vain napin painalluksen takana. 

Lue lisää Vivagon ja VideoVisit Oy:n yhteistyöstä 

Lisätietoa VideoVisitin kotona asuville ikäihmisille suunnattuista palveluista 

 

Vivago e-well konsepti varmistaa asukkaan turvallista asumista kotona

Hyvinvointitiedon mittaus ja Vivago DOMI älyturvapuhelin antavat reaaliaikaisen tiedon asukkaan hyvinvoinnissa tapahtuvista muutoksista. Innohomen älypistoke ja liesivahti puolestaan vähentävät merkittävästi tulipalon vaaraa. Liesivahdin hälytys voidaan älypistokkeen avulla siirtää Vivago DOMI älyturvapuhelimeen ja siitä hoitohenkilökunnalle ja omaisille. Vuonna 2015 Vivago eWell –turvakonseptille myönnettiin FinnSec-messuilla Vuoden turvallisuusoivallus OHTO-palkinto.

Lue lisää OHTO-palkinnosta

 

 

Hyvinvointitieto, kuntoutuksen vaikuttavuuden seuranta ja aktiivinen arki tukevat ikääntyneen hyvinvointia

Vivago ja ikäihmisten sekä muistisairaiden kuntoutuksen johtava asiantuntija Fysiogeriatria ovat solmineen yhteistyösopimuksen kehittääkseen ikääntyvien hyvinvointia ja yksilöllistä kuntoutumista pohjautuen kerättyyn hyvinvointitietoon. Vivagon hyvinvointitieto tuo kuntoutuspalvelun tueksi reaaliaikaista tietoa asiakkaan hyvinvoinnista ja siinä mahdollisesti tapahtuvista muutoksista. Näiden pohjalta voidaan toteuttaa yksilöllisiä kuntouttavia toimenpiteitä. Lue lisää Vivagon ja FysioGeriatrian yhteistyöstä

Jaa tämä sivu: