Terveysteknologian edelläkävijä

 

Ainutlaatuisia hoiva– ja hyvinvointiratkaisuja

Vivago® kehittää älykkäitä turva- ja hyvinvointiratkaisuja ennakoivaan hoivaan. Innovatiiviset ratkaisut kattavat koko hoivaketjun – kotihoidosta, palveluasumiseen ja tehostettuun palveluasumiseen sekä sairaaloihin ja kuntoutukseen.

Vivago-ratkaisujen tuottama hyvinvointitieto ja automaattiset hälytykset lisäävät turvallisuuden tunnetta ja tukevat jokapäiväistä hoitotyötä sekä mahdollistavat hoidon vaikuttavuuden seurannan. Reaaliaikaiset ilmoitukset kertovat muutoksista henkilön hyvinvoinnissa ja mahdollistavat yksilöllisen sekä ennakoivan hoivan. Hyvinvointitieto voidaan jakaa myös omaisille.

Terveysteknologian edelläkävijänä Vivago varmistaa Euroopassa jo kymmenien tuhansien ihmisten turvallisuuden. Vivagon ainutlaatuiset ja patentoidut ratkaisut on palkittu useilla kansainvälisillä tunnustuksilla. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan Suomessa.

Vivago – Oikea hoito, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

 

Lataa Vivago esite

Vivago tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka varmistavat ikäihmisen hyvinvointia ja tekevät heidän elämästään turvallisemman. Perinteisistä turvaratkaisuista poiketen Vivagon ratkaisut varmistavat avun saannin myös tilanteissa, joissa henkilö ei itse pysty pyytämään apua.

Lataa esite

Jaa tämä sivu: