Vivago ja Relacom solmineet yhteistyösopimuksen

14.05.2012

Vivago vahvistaa verkostoaan valtakunnallisesti

 

Vivago Oy ja Relacom Finland Oy ovat 1.5.2012 solmineet yhteistyösopimuksen Vivago hoitajakutsujärjestelmien asennuksesta ja ylläpidosta. Nyt tehdyn sopimuksen myötä Vivago pystyy tarjoamaan asiakkailleen koko Suomen kattavaa asennuspalvelua ja ylläpitoa halutulla vasteajalla.

 

Valtakunnallisen yhteistyökumppanin ansiosta Vivago–järjestelmien asennus- ja ylläpitopalvelut ovat entistäkin joustavammin saatavilla. Vivagon järjestelmäkoulutuksen saaneet asentajat vastaavat koko Suomen alueella luotettavasta asennuksesta ja toiminnasta.

 

“Haluamme olla Suomen ykkönen entistä selvemmin. Käytettävyyden vaatimukset kasvavat jatkuvasti, joten uuden, valtakunnallisen kumppanuuden kautta olemme entistä vahvempia. Turva- ja hyvinvointiratkaisuissa huollon ja tuen järjestäminen ei jätä sijaa kompromisseille. Uusi yhteistyö takaa Vivagon asiakkaille vieläkin nopeampaa ja luotettavampaa palvelua.” toteaa Katja Kääriä, Vivagon toimitusjohtaja.

 

 

Yhteistyösopimuksemme Vivago Oy:n kanssa vahvistaa entisestään Relacomin asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä kentällä tehtävien huolto- ja asennuspalvelujen toimittajana. Syventyneen yhteistyön myötä Relacom vastaa Vivagon turva- ja hyvinvointiratkaisuiden asennus- ja ylläpitopalveluista valtakunnallisesti. Kyseinen toimiala tulee kasvamaan ja palvelujen merkitys korostumaan entisestään väestön ikääntymisen myötä. Haluamme olla mukana kehittämässä ikääntyvien asiakkaiden turvallisuuden ympärille rakennettavia palveluita yhdessä Vivago Oy:n kanssa, Relacom Finland Oy:n M2M-liiketoimintayksikön johtaja Antti Siipola sanoo.

 

Parannettua palveluverkostoa tukee myös Vivagon Huolto- ja ylläpitosopimus, joka pitää sisällään ylläpidon ja vuosittaisten järjestelmätarkistusten lisäksi muun muassa normaalisti maksulliset ohjelmistopäivitykset.

 

Mikäli olette kiinnostuneet huolto- ja ylläpitosopimuksesta, niin ottakaa yhteyttä [email protected] tai soittamalle Tero Nuoralle p. 040 5949691.