Vivago Oy ja kiinteistöturvallisuuteen keskittyvä DynSec Oy ovat aloittaneet yhteistyön

2.01.2024

 

Turvallisuuden ja hyvinvoinnin ratkaisuja tarjoava Vivago Oy ja kiinteistöturvallisuuteen keskittyvä DynSec Oy ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta vuoden 2024 alusta alkaen.

Vivago tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja ikäihmisten ennakoivaan hoitoon ja turvallisen kotona asumisen tueksi. DynSec puolestaan on kiinteistöturvallisuuden dynaaminen asiantuntijayritys. DynSecin palveluihin kuuluvat niin vaativat turvallisuuskonsultaatiot ja järjestelmäsuunnittelu, kuin myös pitkäjänteisesti kehitettävät elinkaaripalvelut.

Yhteistyön avulla varmistetaan Vivago-järjestelmien käytön jatkuva kehittäminen ja osaamisen ylläpito

DynSecin tarjoaman palvelun avulla voidaan varmistaa Vivago-järjestelmän tehokas käyttö ja sen sovittaminen asiakasorganisaation hoitotyön käytänteisiin ja prosesseihin. “Hienoa, että pääsemme aloittamaan yhteistyön DynSecin kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että DynSecin tarjoamien palveluiden avulla voimme merkittävästi parantaa Vivago-järjestelmien käyttöönottoa ja asiakkaamme pääsevät hyödyntämään järjestelmän tuottamaa hyvinvointidataa entistä tehokkaammin. Rakentamalla ekosysteemiä vahvojen kumppaneiden kanssa saamme teknologian tarjoamat hyödyt tehokäyttöön “kommentoi Vivagon toimitusjohtaja Henrik Resman.

DynSec tukee teknologian käyttöönottoa ja sen tarjoamien ominaisuuksien koulutusta asiakkaan organisaatiossa. Koulutuksen tavoitteena on varmistaa hyvinvointidatan tehokas hyödyntäminen hoitotyön tukena. Palvelun avulla tuetaan myös hoitotyön suunnitelmallisuutta ja tehtyjen suunnitelmien toteutumista. Hoitotyön ammattilaisten sitouttamisella ja motivoinnilla teknologian käyttöön varmistetaan, että tehdyt investoinnit tulevat tehokkaasti käyttöön. Vivagon ja DynSecin yhteistyön avulla mahdollistetaan myös asiakkaan muun turvallisuusympäristön kehittämistä tukemaan hoitotyötä.

"Työnteko myös hoitoalalla muuttuu ja resursseja on tarve saada kohdistettua entistä tarkemmin. Keskiössä ovat niin hoitotyön kohteena olevien ihmisten hyvinvointi kuin myöskin henkilöstön tyytyväisyys ja jaksaminen. Vivago ja DynSec vastaavat tähän haasteeseen ryhtymällä yhteistyöhön, jolla tuodaan asiakkaiden saataville entistä paremmin Vivagon järjestelmän ominaisuudet tiedolla johtamiseen ja hoitovasteen seurantaan" kertoo DynSecin toimitusjohtaja Petri Saalimo.

Lisätiedot

Henrik Resman
Toimitusjohtaja, Vivago Oy
[email protected]

Petri Saalimo
Toimitusjohtaja, DynSec Oy
[email protected]

Vivago® kehittää älykkäitä ratkaisuja ennakoivaan hoitoon. Innovatiiviset ratkaisut kattavat koko hoitoketjun – kotihoidosta, palveluasumiseen sekä sairaaloihin ja kuntoutukseen. Vivago-ratkaisun tuottamat automaattihälytykset ja terveystieto lisäävät turvallisuuden tunnetta ja tukevat jokapäiväistä hoitotyötä sekä mahdollistavat hoidon vaikuttavuuden seurannan. Reaaliaikaiset ilmoitukset kertovat muutoksista henkilön terveydentilassa ja mahdollistavat yksilöllisen sekä ennakoivan hoidon. www.vivago.fi

DynSec Oy on kiinteistöturvallisuuden dynaaminen asiantuntijayritys. Yrityksen palveluihin kuuluvat niin vaativat turvallisuuskonsultaatiot ja järjestelmäsuunnittelu, kuin myös pitkäjänteisesti kehitettävät elinkaaripalvelut. www.dynsec.fi

Lataa tiedote pdf-muodossa