Maria Lavonen aloittaa Vivago Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2015

27.08.2015

 Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 27.8.2015

 

Maria Lavonen aloittaa Vivago Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2015.

 

Vivago Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Maria Lavonen. Ennen siirtymistään Vivago Oy:n toimitusjohtajaksi hän on toiminut hammaskuvauslaitteistoja kehittävässä ja valmistavassa Palodex Groupissa liiketoimintajohtajana. Aiemmin työuransa Lavonen on tehnyt tuotekehityksen parissa mm. GE Healthcaressa ja Fortumissa.

 

Vivagon hallituksen puheenjohtaja Kimmo Haahkola perustelee Lavosen valintaa hänen monipuolisella kokemuksella tuotekehityksestä sekä vankoilla näytöillä viennin tuloksellisesta kehittämisestä.

 

”Maria Lavonen on työskennellyt aiemmin useassa kansainvälisesti toimivassa terveydenhuollon yrityksessä ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus vaativista myynti-, tuotekehitys- ja liiketoiminnan kehitystehtävistä.  Hänellä on myös taustaa tietotekniikan alalta liiketoiminnan suunnitteluun liittyvissä tehtävissä”, kertoo Haahkola.

 

“Vivago Oy:n liiketoiminnan kulmakivi on saumattoman hoivaketjun tukeminen Vivago-kellon tuottaman hyvinvointitiedon ja hälytysten avulla.  Yhtiön toiminnan jatkokehittäminen vaatii globaalien hyvinvointipalveluiden markkinan laajaa ymmärtämystä ja tähän Lavosen monipuolinen työkokemus antaa hyvän lähtökohdan. Vivagon myynnistä noin 35 prosenttia tulee nykyisin viennistä ja tavoitteena on kaksinkertaistaa tämä seuraavien kolmen vuoden aikana”, jatkaa Haahkola.

 

”Vivago Oy:llä on hyvät mahdollisuudet globaaliin kasvuun Euroopassa ja muualla vanhusväestön määrän kasvaessa”, toteaa Maria Lavonen. ”Vanhusten hyvinvoinnin turvaaminen vaatii tehokkuutta ja laatua, mihin Vivago Oy tuotteet ja uniikki teknologia tuovat kilpailukykyisen ratkaisun.”

 

Vivagon edellinen toimitusjohtaja Katja Kääriä siirtyi toisiin tehtäviin aikaisemmin tänä vuonna.

  

Lisätietoja:

 

Maria Lavonen, toimitusjohtaja

Puh. 040 840 0365

[email protected]

 

Kimmo Haahkola, hallituksen puheenjohtaja

Puh. 050 380 8603

[email protected]

 

Vivago on henkilökohtaisen terveysteknologian edelläkävijä, jonka osaamista ovat älykkäät turvallisuuden ja hyvinvoinnin ratkaisut. Vivago on perustettu vuonna 1994 kehittämään, myymään ja markkinoimaan automaattisia turvallisuuden ratkaisuja, joihin on mahdollista yhdistää ominaisuuksia, jotka mahdollistavat hyvinvoinnin ja toimintakyvynseurannan. Vivago tuottaa turvaratkaisuja koko hoitoketjuun. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.