Vivago Oy lähtee rakentamaan tulevaisuutta uusin voimin

9.10.2019

Vivago Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu – Niina Vilkkaasta uusi vt. toimitusjohtaja

Vivago Oy on kehittänyt voimakkaasti toimintaansa viimeisen kolmen vuoden aikana ja vahvistanut asemaansa terveysteknologian edelläkävijänä.

Yrityksen laatujärjestelmän ja liiketoimintaa ohjaavien prosessien rakentaminen sekä yrityksen perustoimintojen uudistaminen ovat luoneet Vivagolle uusia mahdollisuuksia niin kotimaan kuin viennin päämarkkina-alueilla. Viimeisten vuosien aikana Vivago on vahvistanut kumppaniverkostoaan ja avannut uusia myyntipartnerikanavia kansainvälisesti. Vahvat yhteistyökumppanit niin Suomessa kuin Euroopassa mahdollistavat Vivagon kasvua kansainvälisesti tunnetuksi toimijaksi terveydentilan monitoroinnissa. Vuoden 2019 lopulla avautuva yksityisasiakkaille suunnattu palvelukanava tulee viemään yritystä yhä vahvemmin kohti ikääntyvää väestöä ja heidän turvallisessa kotona asumisessaan kohtaamia haasteita.

Vivagon toimitusjohtajana yli neljä vuotta kunniakkaasti työskennellyt Maria Lavonen jättäytyy 8.10.2019 alkaen pois Vivagon liiketoiminnan vetovastuusta. ”Vivagon toiminta on ollut määrätietoista ja vahvaa Maria Lavosen toimitusjohtajuuden aikana. Kiitän Mariaa kaikkien puolesta erinomaisesta työstä Vivagolla ja toivotan hänelle menestystä jatkoon”, kertoo Vivagon hallituksen puheenjohtaja Kimmo Haahkola.

Maria Lavosen siirtyessä kohti uusia haasteita Vivagon uudeksi vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty Niina Vilkas. Niina Vilkas on toiminut Vivagon palveluksessa vuodesta 2016 ja viimeisimpänä Vivagon COO & QARA tehtävissä. ”Meillä on edessä mielenkiintoinen ja työntäyteinen tulevaisuus ja on hienoa päästä rakentamaan menestystarinaa yhdessä tiimin kanssa”, Niina Vilkas summaa tilannetta.  Vivagon hallituksessa vuodesta 2016 toiminut Jukka Sonninen tulee toimimaan neuvonantajana ja tukena Vivagon lähitulevaisuuden kehityksessä. Jukka Sonnisella on vankka osaaminen IT-yritysten johtotehtävistä ja kansainvälisestä kasvusta.

 

Lisätiedot:

Niina Vilkas
vt. toimitusjohtaja, Vivago Oy
040 731 4494
[email protected]

Kimmo Haahkola
Hallituksen puheenjohtaja, Vivago Oy
050 380 8603
k[email protected]
 

Vivago® kehittää älykkäitä ratkaisuita ennakoivaan hoitoon. Innovatiiviset ratkaisut kattavat koko hoitoketjun – kotihoidosta, palveluasumiseen ja tehostettuun palveluasumiseen sekä sairaaloihin ja kuntoutukseen. Vivago-ratkaisun tuottamat automaattihälytykset ja terveystieto lisäävät turvallisuuden tunnetta ja tukevat jokapäiväistä hoitotyötä sekä mahdollistavat hoidon vaikuttavuuden seurannan. Reaaliaikaiset ilmoitukset kertovat muutoksista henkilön terveydentilassa ja mahdollistavat yksilöllisen sekä ennakoivan hoidon.

Terveysteknologian edelläkävijänä Vivago varmistaa Euroopassa jo kymmenien tuhansien ihmisten turvallisuuden. Vivagon ainutlaatuiset ja patentoidut ratkaisut on palkittu useilla kansainvälisillä tunnustuksilla. Vivago-ratkaisut perustuvat omiin kliinisesti validoituihin terveydentilan ja turvallisuuden algoritmeihin, jotka todistettavasti parantavat päivittäisen hoidon tehokkuutta ja laatua. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan Suomessa.

Lehdistötiedote (pdf)