Kotihoidon teemapäivä Porissa ke 20.5 klo 9 – 13.30

11.05.2015

Kotihoidon teemapäivä Porissa ke 20.5 klo 9 – 13.30

Kotihoito on viimeaikoina aiheuttanut paljon keskustelua eri medioissa.  Arvostelua aiheuttaa erityisesti kotona hoidettavien asukkaiden suuri määrä ja resurssien rajallisuus. Miten laadukas kotihoito pystytään varmistamaan mahdollisimman hyvin?  Miten varmistetaan laadukas kotikäynti, jossa huomioidaan asiakkaan toimintakyky ja kunto, entä miten voisimme tehdä jo etukäteen ennakoivaa hoitotyötä.

Pori on edelläkävijä Suomessa ja ehkäpä koko maailmassa, jossa älykäs Vivagon terveysteknologiaratkaisu on otettu kokonaisvaltaisesti hoitotyössä käyttöön. Ratkaisumme on jo otettu käyttöön Porin kaupungin uudessa kuntoutussairaalassa, palvelukeskus Jokihelmessä, sekä kaupungin kotihoidossa.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, miten Porin kaupungin perusturva ja sairaalapalvelut järjestävät avullamme kotiin vietävät palvelut tehokkaasti asiakkaan hyvinvoinnin ehdoilla.

Kenelle?

Tilaisuus on tarkoitettu kuntien perusturvajohtajille, kotihoidon johtajille, johtaville lääkäreille ja henkilöille, jotka miettivät ja suunnittelevat kotiin vietävien koti- ja sairaalapalvelujen kehittämistä.  Tilaisuus sopii myös erinomaisesti yksityisille palveluntuottajille ja heidän toimintansa kehittämiseen. Tilaisuudessa on erittäin hyvä mahdollisuus verkostoitua, keskustella ja jakaa omia kokemuksia.

Kiinnostuitko?

Paikkoja tilaisuuteen on vielä jäljellä ja ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä pe 15.5 saakka. Tarkemman ohjelman sisältöineen saat ottamalla yhteyttä: Tero Nuora p. 040 59 49691 s-posti: [email protected]