Anna hyvä elämä

Vivago-palvelut tuovat turvaa ja vahvistavat terveyttä ja hyvinvointia

Vivagon laadukkaat palvelut tuovat tukea turvalliseen elämään ja arkeen. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja myös elämäntilanteen muuttuessa palvelun päivittäminen on joustavaa. Valitse itsellesi tai läheisellesi oikea vaihtoehto hyvän ja turvallisen elämän tueksi.

Vivago-palvelut ovat jo tällä hetkellä lukuisten ammattilaisten valinta ja tuovat tälläkin hetkellä turvaa kymmenille tuhansille ihmisille Euroopassa.

Vivago DOMI -älyturvapuhelin tukee turvallista ja itsenäistä asumista kodin ympäristössä

Vivago DOMI toimii tavallisen turvapuhelimen tavoin, mutta tämän lisäksi palvelu hälyttää tarvittaessa automaattisesti apua sekä kerää reaaliaikaista tietoa käyttäjän hyvinvoinnista. Vivago DOMI oppii tuntemaan käyttäjänsä normaalin vuorokausirytmin ja reagoi hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä tapahtuviin muutoksiin.

Ainutlaatuinen Vivago DOMI -älyturvapuhelin huolehtii kotona asuvan turvallisuudesta jopa silloin, kun hän ei itse pysty hälyttämään apua esim. tajuttomuuden sattuessa. Palvelun lähettämät hälytykset ja ilmoitukset voinnin muutoksista voidaan ohjata suoraan omaiselle. Hälytystilanteessa omainen voi avata puheyhteyden suoraan kotona asuvan Vivago DOMI -älyturvapuhelimeen. 

Kotona asuminen on turvallista entistä pidempään, kun saatavilla on tarpeeseen sopivaa ja luotettavaa apua – ajasta ja paikasta riippumatta. 

Tutustu tarkemmin Vivago DOMI -palveluun

Vivago MOVETM -palvelu on aktiivisemman myös kodin ulkopuolella liikkuvan ihmisen valinta

Vivago MOVE™ seuraa kellon käyttäjän hyvinvointia ja terveydentilaa reaaliaikaisesti ja lähettää automaattisia ilmoituksia ja hälytyksiä, jos tämän voinnissa tapahtuu muutoksia. Vivago MOVE™ -palvelussa hyvinvointitiedot on mahdollista jakaa läheiselle, jolloin myös käyttäjän tekemät hälytykset voidaan haluttaessa ohjata läheiselle. Reaaliaikainen tieto hyvinvoinnista ja terveydentilasta tuo mielenrauhaa. 

Automaattihälytys tuo merkittävää lisäturvaa, jos kellon käyttäjä ei itse pysty soittamaan apua terveydentilan heikentyessä. Palvelu mahdollistaa myös kellon käyttäjän paikantamisen tarvittaessa. Hälytykset voidaan ohjata suoraan omaiselle.

Palvelun avulla on mahdollista saada yksityiskohtaista ja luotettavaa tietoa unen määrästä ja laadusta, aktiivisuudesta ja vuorokausirytmistä. Tietojen seuranta mobiilisovelluksen avulla on helppoa ja vaivatonta itse käyttäjälle tai läheiselle paikasta ja välimatkasta riippumatta.

 

Tutustu tarkemmin Vivago MOVE -palveluun

Jaa tämä sivu: